2-i-1 webinar: Information om flåtoverførte sygdomme og introduktion til O-service

Der er umiddelbart ikke mange ligheder mellem flåtoverførte sygdomme og O-service – men begge dele er noget, vi skal forholde os til som orienteringsløbere, selv om det måske ikke lige er det, der fylder mest i vores dagligdag.

Til dette webinar stiller vi skarpt på begge emner.

Få opdateret din viden om flåtoverførte sygdomme

Første halvdel af webinaret sætter fokus på forebyggelsen af flåtoverførte sygdomme, herunder særligt TBE (centraleuropæisk hjernebetændelse). Som orienteringsløbere, der ofte færdes i skove og naturområder i både ind- og udland, er det relevant at kende til disse typer sygdomme og risikoen ved dem.

Else Ulrich fra medicinalvirksomheden Pfizer vil gæste os med et oplæg om flåter, forskellen på TBE og borrelia-infektion og hvordan flåtoverførte sygdomme kan forebygges.

Kom godt i gang med O-service

Anden halvdel af webinaret bliver en introduktion til O-service, som er DOF’s medlemssystem, som vi bl.a. bruger ved tilmelding til arrangementer. Systemet indeholder mange funktioner, som det er godt at kende til – især som ny bruger, men også som mere erfaren, da der løbende kommer nye funktioner til systemet.

Keld Gade fra Viborg OK vil tage os igennem O-service og præsentere systemets forskellige muligheder og funktioner, herunder arrangementstilmelding og egen profil.

Program

20:00 – 20:05: Velkomst v. DOF’s direktør Bo Simonsen

20:05 – 20:30: Hvad ved vi om flåter, TBE og borrealia? Hvor findes TBE og hvor udbredt er det i Danmark? Hvordan forebygges flåtoverførte sygdomme? Oplæg og Q&A v. Else Ulrich, Health Representative v. Pfizer

20:30 – 20:55: Hvad kan jeg bruge O-service til? Hvordan tilmelder jeg mig løb og kurser, hvad betyder kalenderens forskellige ikoner og hvad ser jeg i min profil? Og hvilke nyere funktioner indeholder systemet? Oplæg og Q&A v. Keld Gade, superbruger fra Viborg OK.

20:55 – 21:00: Afrunding og tak for i aften

Webinaret er for alle medlemmer i DOF’s klubber, som ønsker at blive klogere på enten det ene eller begge emner, og mulighed for at få besvaret sine spørgsmål.

Webinaret foregår online på Microsoft Teams, og du kan derfor være med uanset, hvor du befinder dig.

Webinaret afholdes mandag d. 27. marts kl. 20.00-21.00.


Andre webinarer:

Webinarer: ‘Find Vej Dage #1 og #2

Webinarerne fungerede som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her.

Webinar: Inspiration til ungdomstræning i klubben

Træner for ungdomstræningen i OK Sorø, Morten Hass, lagde op til dialog om emnet, med afsæt i OK Sorøs praksis og erfaringer baseret på TBU.

Webinar: ‘Fastholdelse – Fra minitræning til børnetræning’

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.


Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’: