Klimaworkshop for unge

Har du en holdning til hvad orienteringssporten skal gøre for at blive en mere klimavenlig og bæredygtig sport, hvor vi passer godt på naturen? Mener du noget om hvordan vi kan nedsætte vores udledninger i fællesskab? Eller kan du pege på et kæmpe ressourcespild ude til løb? Og er du under 23 år gammel?

I Dansk Orienterings-Forbund vil vi gerne høre din mening og møde dig online til en brainstorms workshop om bæredygtighed og grøn omstilling i Dansk Orientering. Det kræver ikke noget forberedelse, du forpligter dig ikke til noget, og det eneste du skal gøre for at være med til at udstikke en grønnere vej for vores sport, er at møde op online til en times workshop. Det foregår på Teams mandag d. 17. april kl. 20.00.

DOF arbejder allerede med emnet og du kan læse mere om hvor forbundet står, på hjemmesiden under ‘Forbund’ og ‘Klima og bæredygtighed i Dansk Orientering‘.

Tilmeld dig i O-service og sig det til din makker, så vi får så mange inputs fra kloge unge med som muligt!

Program

Kommer…

Webinaret er for alle unge, der har lyst til at bidrage til forbundets grønne omstilling.

Webinaret afholdes mandag 17. april kl. 20.00-21.00.


Andre webinarer:

 

Webinarer: ‘Find Vej Dage #1 og #2

Webinarerne fungerede som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her.

 
 

Webinar: Inspiration til ungdomstræning i klubben

Træner for ungdomstræningen i OK Sorø, Morten Hass, lagde op til dialog om emnet, med afsæt i OK Sorøs praksis og erfaringer baseret på TBU.

 
 

Webinar: ‘Fastholdelse – Fra minitræning til børnetræning’

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.

 

 

Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’: