Klubudvikling

Udvikling er et essentielt fokus for alle orienteringsklubber

Vi har samlet alt indhold under emnet 'klubudvikling', herunder den række af webinarer, der igennem 2022 har haft fokus på udvikling af klubben inden for forskellige områder; rekruttering, synlighed, fra minitræning til børnetræning, ungdomstræning, kommunesamarbejde, vintertræning mm.

...

Selvom vi har samlet alt indhold under 'klubidvikling' her, betyder det ikke, at vi er færdige med at indsamle og skabe indhold, men vi har brug for DIN hjælp.

Har du input, kompetencer eller viden, som du vil dele med andre klubber, løbere eller trænere, så skriv til ansvarlig redaktør på Uddannelsesplatformen, Camilla Bevensee på cb@do-f.dk.

Webinarrække om klubudvikling

Igennem 2022 har der været afholdt en række live webinarer om forskellige dele af emnet klubudvikling, fra synlighed og rekruttering, til ungdomstræning og kommunesamarbejde.

Webinaret fungerede sammen med webinaret Find Vej Dage #2, som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her. I løbet af aftenen blev der stillet skarpt på, hvad der kendetegner de gode rekrutteringsforløb.

Se webinaret her

2022_webinarfastholdelse

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.

Se webinaret her

Snab Vintertræning

Hvordan kan man lave god træning i vinterhalvåret, som fastholder børn og unge i de mørke måneder uden for højsæsonen?

OK Snab deler ud af deres erfaringer i seks små videoer.

Se uddrag fra webinaret her