Korttegning

Tegn kort med forskellige korttegnings-programmer

Her har vi samlet alt indhold om korttegning og forskellige korttegningsoftware, fx OCAD, som er et program, der bruges til korttegning på professionelt niveau, men som også kan bruges af helt nye korttegnere.

Der bliver hvert år udbudt fysiske og online undervisningsforløb i korttegning, som kan være en god hjælp både i opstarten og den videre uddannelse som korttegner.

At vi har samlet de ressourcer vi har, betyder ikke at indholdet her på siden er komplet, og derfor modtager vi gerne forslag til indhold der mangler, hvor det kan findes, eller hvem der kan hjælpe med at formidle den viden, der endnu ikke er at finde herinde.

Kan du hjælpe med det? Skriv til ansvarlig Camilla Bevensee på cb@do-f.dk.

Find et indlæg om OCAD

Kom i gang med OCAD – kursus A

På denne side, finder du ressourcer til selvstudie af korttegning i softwareprogrammet OCAD, på letøvet niveau. Du gennemgår vejledningen fra toppen af siden, til bunden af siden, med slides fra underviser Flemming Nørgaard som udgangspunkt. Flemming er forbundets kortkonsulent og underviser hvert år på kurser i korttegning. Er du helt ny i korttegning og OCAD, kan du med fordel opsøge online kurser eller fysisk undervisning i korttegning, i forbundet eller i din klub. Du kan også se disse OCAD videokurser med forskellige emner. Inden du går […]

Se mere...

OCAD videokurser med Kristian Kærsgaard

Kristian Kærsgaard fra OK Sorø har lavet 15 små videokurser, hvor man kan lære om specifikke dele af korttegningsprogrammet ‘OCAD’. Du kan se en eller flere videoer i rækkefølge fra 1-15 eller i vilkårlig orden. VIDEO TUTORIAL 1: GØR MOSER NEMMERE AT LÆSE I den første video viser han, hvordan det bliver nemmere at læse en mose med tilhørende grøft, hvis man […]

Se mere...