Webinar: Gør klubben forårsklar til nye medlemmer

Hver uge arrangerer orienteringsklubber i hele Danmark masser af gode løb og træninger. Men hvordan kan man synliggøre og tilrettelægge aktiviteterne, så nye, der er interesserede i sporten, får lyst til at blive en del af fællesskabet i klubben? Det vil dette webinar forsøge at gøre os klogere på.

I løbet af aftenen kommer vi omkring to centrale temaer: Synlighed og rekruttering, og vi vil gennem oplæg og erfaringsudveksling stille skarpt på, hvordan man kan synliggøre klubbens aktiviteter for en bredere kreds og bruge aktiviteterne som et springbræt ind i et klubmedlemskab.

Program

20:00 – 20:10: Velkomst og kort præsentation af generelle erfaringer fra rekrutteringsarbejdet i DOF’s klubber v. udviklingskonsulent Johanne Valbjørn Gydesen

20:10 – 20:30: Lynkursus i at gøre klubben attraktiv og synlig på sociale medier v. DOF’s kommunikationsansvarlige Camilla Bevensee

20:30 – 20:45: Oplæg fra Holbæk OK: Hvad har klubben gjort for at skabe succesfuld rekruttering af nye medlemmer, og hvad har været mindre effektfuldt?

20:45 – 21:25: Ordet er frit – dialog, debat og erfaringsudveksling

21:25 – 21:30: Afrunding og tak for i aften

Webinaret er for alle frivillige i DOF’s klubber, som ønsker at få gode idéer og sparring til arbejdet med at invitere nye medlemmer ind i klubben. Det vil være relevant for jer, uanset om I er interesserede i at rekruttere blandt voksne, børn, unge eller familier.

Webinarerne foregår online på Microsoft Teams, og du kan derfor være med uanset, hvor du befinder dig. Hvis I deltager flere fra samme klub, kan I med fordel sidde sammen fysisk.

Webinaret afholdes torsdag d. 13. april kl. 20.00-21.30.


Andre webinarer:

 

Webinarer: ‘Find Vej Dage #1 og #2

Webinarerne fungerede som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her.

 
 

Webinar: Inspiration til ungdomstræning i klubben

Træner for ungdomstræningen i OK Sorø, Morten Hass, lagde op til dialog om emnet, med afsæt i OK Sorøs praksis og erfaringer baseret på TBU.

 
 

Webinar: ‘Fastholdelse – Fra minitræning til børnetræning’

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.

 

 

Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’: