Webinar: Inspiration til din klubs vintertræning

Lars Pagh, Karina Skouenborg og Ulrika Örnhagen fra OK Snab kommer og fortæller om hvordan de arbejder med vintertræning i deres klub, hvilke udfordringer de møder samt hvor de drømmer om at komme hen med deres træning.

Her kan du som klubtræner, udøver, cheftræner, træningskoordinator, klubformand, forældre, osv. få inspiration til din klubs vintertræning, og få en god dialog og sparring omkring nogle af de problemstillinger du måske selv møder i din klubs træning i vintermånederne.

Onsdag d. 26. oktober kl. 20.00-21.30

Deltag via Teams:


Andre webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’:

Webinar: Hvad kan du bruge din kommune til?

John Søndergård fra FIF Hillerød fortalte om det samarbejde, klubben gennem årene har etableret med Hillerød Kommune. Han gav konkrete eksempler på økonomiske tilskud til klubbens arbejde – herunder bl.a. korttegning, talentarbejde og skoleorientering.

Webinar: ‘Find Vej Dage #1: Få inspiration til den gode medlemsrekruttering

I løbet af aftenen stiller vi skarpt på, hvad der kendetegner de gode rekrutteringsforløb både før, under og efter arrangementernes afholdelse.

Webinar: ‘Find Vej Dage 2022 #2: Vi bygger videre på de gode idéer til rekruttering og sparrer på tværs

Vi dykker mere ned i nogle af de konkrete idéer til rekrutterende aktiviteter og berører emner såsom annoncering og PR, fondssøgning, indsamling af kontaktoplysninger og opfølgning.

Webinar: ‘Fastholdelse – Fra minitræning til børnetræning’

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.


Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’: