Webinar om Skole-OL sæson 2023/24

Dansk Orientering har siden skoleåret 2018/2019 været en del af Skole-OL. Siden da har de danske orienteringsklubber givet tusindvis af skolebørn fantastiske oplevelser med kort og kompas.

Skole-OL er OL i børnehøjde. Det er Danmarks officielle olympiske aktivitet for skoleelever i folkeskolen. Skole-OL skaber mere idræt i skolerne, styrker fællesskabet og giver storslåede idrætsoplevelser. Det skaber stolthed. Det er svedigt. Det er olympisk.

 

Til sæson 2023/2024 stiller vi skarpt på, hvordan de danske orienteringsklubber kan anvende denne event til rekruttering af nye medlemmer.

Vi får bl.a. set på, hvornår man med fordel kan oprettet sit stævne. Der er tid til at snakke om selve konceptet, hvis man som klub ikke før har afholdt Skole-OL lokalstævne.

Forbundets nye koncept ”Fra Skole til Klub” vil blive præsenteret og hvordan dette kan anvendes i Skole OL-regi.

Og fik vi sagt, at I som klub får betaling af Skole-OL for at afholde lokalstævne samt skolesamarbejde?

 

Skal din klub afholde lokalstævne og arbejde med rekruttering gennem skoleområdet, så er dette webinaret, du bør deltage i.

Webinaret afholdes mandag d. 8. maj kl. 20.00-21.30 på Microsoft Teams.

Tilmelding er i O-service.


Andre webinarer:

 

Webinarer: ‘Find Vej Dage #1 og #2

Webinarerne fungerede som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her.

 
 

Webinar: Inspiration til ungdomstræning i klubben

Træner for ungdomstræningen i OK Sorø, Morten Hass, lagde op til dialog om emnet, med afsæt i OK Sorøs praksis og erfaringer baseret på TBU.

 
 

Webinar: ‘Fastholdelse – Fra minitræning til børnetræning’

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.

 

 

Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’: