Webinar: Opstart af minitræning for børn

Vi skal have flere børn og unge til at dyrke orienteringsløb, og den bedste vej dertil er selvfølgelig flere tilbud i klubberne rettet mod denne aldersgruppe.

Men det kan være svært at starte noget nyt op, for der er mange steder at starte, og hvad er lige det rigtige at gøre?

Derfor inviterer Dansk Orienterings-Forbund til webinar med inspiration til, hvordan man kan opstarte mini-/børnetræning i orienteringsklubberne.

Lisette Christiansen fra Odense Orienteringsklub kommer og fortæller om, hvad de i klubben gjorde, da de startede deres mini/maxi træning op for år tilbage.

Der vil selvfølgelig også være god tid til åben snak efter oplægget, hvor der kan spares med hinanden og udveksles gode idéer.

Alle der interesser sig for at skabe gode tilbud til børn og unge er velkomne, og vi håber, at dette kan være en god inspiration for de danske klubber til, hvordan de kan starte et nyt tilbud op eller udvikle på deres allerede eksisterende tilbud.

Tilmelding er i O-service.

Webinaret afholdes onsdag d. 22. marts kl. 20.00-21.30.


Andre webinarer:

Webinarer: ‘Find Vej Dage #1 og #2

Webinarerne fungerede som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her.

Webinar: Inspiration til ungdomstræning i klubben

Træner for ungdomstræningen i OK Sorø, Morten Hass, lagde op til dialog om emnet, med afsæt i OK Sorøs praksis og erfaringer baseret på TBU.

Webinar: ‘Fastholdelse – Fra minitræning til børnetræning’

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.


Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’: