Webinar: ‘Find Vej Dage 2022 #2: Vi bygger videre på de gode idéer og sparrer på tværs’

Orienterings-Danmark bugner af åbne træningsløb og velbesøgte arrangementer, men hvordan kan man lette de potentielle medlemmers vej fra arrangement til klub? Det vil dette webinar, der er det første af en række på to webinarer, prøve at gøre os klogere på.

Webinaret fungerer som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her.

Webinar: ‘Find Vej Dage 2022 #2: Vi bygger videre på de gode idéer og sparrer på tværs’
Afholdt onsdag den 4. maj, kl. 20.00-21.30

Vi dykker mere ned i nogle af de konkrete idéer til rekrutterende aktiviteter og berører emner såsom annoncering og PR, fondssøgning, indsamling af kontaktoplysninger og opfølgning. Der vil være god mulighed for at erfaringsudveksle og sparre på tværs af klubber.

Webinaret er en del af en række på to webinarer om Find Vej Dage 2022

Webinarerne er for alle frivillige i orienteringsklubber, som ønsker at få gode idéer og sparring til arbejdet med at invitere nye medlemmer ind i klubben. Det vil være relevant for jer, uanset om I er interesserede i at rekruttere blandt voksne, børn, unge eller familier, og uanset hvilke konkrete aktiviteter, I ønsker at planlægge.

Webinarerne foregår online på Teams, og du kan derfor være med uanset, hvor du befinder dig. Hvis I deltager flere fra samme klub, kan I med fordel sidde sammen fysisk.

Det er muligt at se eller gense både første og andet webinar efter afholdelsen. Mere kommer nedenfor.


Første webinar i rækken:

Webinar: ‘Find Vej Dage #1: Få inspiration til den gode medlemsrekruttering

I løbet af aftenen blev der stillet skarpt på, hvad der kendetegner de gode rekrutteringsforløb både før, under og efter arrangementernes afholdelse.

Andre webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling på børn og unge området:

Webinar: ‘Fastholdelse – Fra minitræning til børnetræning’

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, var med online, og fortalte om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning.


Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’: