Webinarer: ‘Find Vej Dage 2022 #1 og #2’

Orienterings-Danmark bugner af åbne træningsløb og velbesøgte arrangementer, men hvordan kan man lette de potentielle medlemmers vej fra arrangement til klub? Det skulle disse to webinarer prøve at gøre os klogere på. Læs mere om indholdet på webinarerne længere nede.

Webinarerne var for alle frivillige i orienteringsklubber, som ønsker at få gode idéer og sparring til arbejdet med at invitere nye medlemmer ind i klubben. Webinarerne foregik online på Microsoft Teams og fungerede som en optakt til Find Vej Dagene i september 2022, som du kan læse mere om her.

Det er muligt at se eller gense både første og andet webinar ved at klikke på knapperne herunder.

Webinar #1 – Få inspiration til den gode medlemsrekruttering

onsdag d. 6. april kl. 20.00-21.30

I løbet af aftenen blev der stillet skarpt på, hvad der kendetegner de gode rekrutteringsforløb både før, under og efter arrangementernes afholdelse. Vi hørte også eksempler på rekrutterings- og synlighedsaktiviteter fra tre forskellige klubber.

Webinar #2 – Vi bygger videre på de gode idéer til rekruttering og sparrer på tværs

onsdag den 4. maj kl. 20.00-21.30

På webinaret blev der dykket mere ned i nogle af de konkrete idéer til rekrutterende aktiviteter, og vi berørte emner såsom annoncering og PR, fondssøgning, indsamling af kontaktoplysninger og opfølgning.


Oversigt over alle webinarer inden for emnet ‘Klubudvikling’ i 2022: